Nieuwsbrief Augustus 2016

Nieuwsbrief augustus 2016

Geachte Relatie,

Hierbij sturen wij u de nieuwsbrief van Budgetbeheer Nederland met daarin de volgende onderwerpen:
– Retourenveloppen
– Post van schuldeisers
– Verzoek extra geld, aanvraag en afhandeling
– Telefonisch spreekuur op woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur
– Toesturen van e-mails met bijlage(s)
– Onderwerp melden in e-mail
– Bel mij terug verzoek
– Tweede vestiging in Vlaardingen!
Retour enveloppen:
Om onze kosten voor u als cliënt zo laag mogelijk te kunnen houden, verstrekken wij per ommegaande geen retour enveloppen meer. Indien u post wenst door te sturen kan dit digitaal in PDF formaat (juiste scanformaat) per e-mail naar info@www.cbbn.nl of per post: Budgetbeheer Nederland, Postbus 263, 3600 AG Maarssen.

Post van schuldeisers:
Onderdeel van onze werkzaamheden is het onderhouden van contact met schuldeisers/deurwaarders. Naast alle budgetcrediteuren maken wij ook bij betrokken schuldeisers, waarvan wij op de hoogte zijn, kenbaar van onze bemoeienissen met u. Daarbij benadrukken wij ons verzoek voortaan alle correspondentie aan ons postbusadres te sturen en invorderingsmaatregelen op te schorten zodat wij daarmee in de gelegenheid worden gesteld uw financiën te stabiliseren. Zonder een stabiel budget is een aanvraag schuldregeling immers niet mogelijk. Helaas wordt niet altijd aan ons verzoek voldaan zodat u mogelijk post op uw eigen adres blijft ontvangen. Daar hebben wij geen invloed op. Het is dan van belang dat u de post blijft doorsturen naar ons en eventuele deurwaarders naar ons blijft verwijzen.
Let op: wij zijn alleen op de hoogte van een schuld als u ons daarover informeert.

Verzoek extra geld aanvraag en afhandeling: 
Zoals bij u bekend dient u het formulier via onze website in te vullen voor extra geld. Wij verzoeken u vriendelijk om via onze website: https://www.cbbn.nl op het menuknopje cliënten info te klikken en dan: “verzoek extra geld”. Hier kunt u ook uw uitbetaaldatum invullen.


Let op: Uw aanvraag wordt binnen 5 werkdagen behandeld.


Telefonisch spreekuur op woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur
Om u als cliënt goed van dienst te zijn heeft Budgetbeheer Nederland een avondspreekuur op elke woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur.


Toesturen van e-mails met bijlage(s)
Ons kantoor merkt nog steeds dat er te veel e-mails worden gestuurd met foto’s als bijlage. Helaas kunnen wij uw e-mail dan niet in behandeling nemen. Dit zorgt voor vertraging voor uw dossier.

Wij verzoeken u vriendelijk om documenten door te sturen als PDF met een hoge scanresolutie. U ontvangt een e-mails als het bestand niet bruikbaar is voor onze medewerkers.

Onderwerp melden in e-mail
Steeds vaker wordt er niet duidelijk vermeld in het onderwerp waar het over gaat of er wordt gereageerd op een oud e-mail bericht vanuit Budgetbeheer Nederland. Wij verzoeken u vriendelijk om elke e-mail te voorzien van het juiste onderwerp voor een snelle afhandeling van uw vraag of opmerking.

Bel mij terug verzoek
U kunt via onze website: https://www.cbbn.nl op “cliënten info” klikken en dan “Bel mij terug” om zelf een verzoek in te dienen.

Indien u telefonisch contact heeft opgenomen en een terugbelverzoek heeft achterlaten voor uw consulent. Dan zal uw consulent u binnen 24 uur terug bellen. Het kan voorkomen dat wij anoniem bellen.

Tweede vestiging in Vlaardingen
Met trots kunnen wij u mededelen dat wij vanaf 1 oktober 2016 een kantoor hebben in Vlaardingen. Later volgt hier meer informatie over.


Heeft u nog vragen?
Wanneer u vragen heeft kunt u telefonisch contact opnemen. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 085-7731934.
U kunt uitsluitend bellen tijdens het telefonisch spreekuur van 9.30 tot 12.00 en van 14.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur.
Op woensdag hebben wij avond spreekuur van 19.00 tot 20.00 uur. U kunt ons ook ten alle tijden een e-mail sturen op info@www.cbbn.nl.

Met een financieel gezonde groet,
Coöperatie Budgetbeheer Nederland U.A.

Volg ons op Facebook: http://www.facebook.com/budgetbeheernederland
Volg ons op Twitter: http://www.twitter.com/budgetbeheerned