Thuisadministratie

investeren_bytax_creditsDoor omstandigheden kunt u voor korte of langere tijd niet in de gelegenheid zijn om uw administratie te organiseren en/of bij te houden. Het mogelijke gevolg is dat post niet meer geopend wordt, rekeningen en formulieren zich opstapelen en er betalingsachterstanden ontstaan.

Wij kunnen u hulp bieden door:

– Het eenmalig ordenen van uw administratie en het inventariseren van uw vaste lasten. In principe worden hier maximaal 3 aaneengesloten uren voor uitgetrokken. Afhankelijk van de
hoeveelheid werk kan er, in overleg, meer tijd worden besteed. Hierna bent u in principe zelf weer in staat uw administratie bij te houden.

Wilt u gedurende langere tijd ondersteuning, dan kunt u gebruik maken van:

– Een maandelijks bezoek van minimaal 1 uur waarin uw post wordt geordend, samen met u
controle van de betalingen plaatsvindt en samen met u betalingen kunnen worden verricht. Afhankelijk van uw wensen worden de werkzaamheden bepaald.

U houdt te allen tijde de regie en de verantwoordelijkheid over uw administratie en financiën!

Beide vormen van ondersteuning worden bij u thuis gegeven.

Tarieven thuisadministratie (bij u thuis)
Thuisadministratie eenmalig (3 uur) € 245,-
 Thuisadministratie maandelijks (1 uur) € 64.95,-

Vrijblijvend adviesgesprek
Wilt u meer te weten komen over Thuisadministratie? Vraag dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek bij ons aan.
Klik hier om een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen.

Hoe kan ik me aanmelden?
Klik hier voor ons aanmeldformulier of klik hier om het aanmeldformulier per post te ontvangen.

Na ontvangst van het aanmeldformulier neemt één van onze medewerkers contact met u op voor het maken van een intake afspraak.

U kunt voor onze kosten bijzondere bijstand aanvragen bij uw gemeente. Per gemeente is de toewijzing hiervan verschillend, daardoor kunnen wij u geen garantie bieden dat onze kosten door gemeente worden vergoed. Indien de bijzondere bijstand wordt afgewezen, zullen de kosten uit eigen vermogen voldaan moeten worden. De aanvraag voor bijzondere bijstand dient u zelf zorg voor te dragen of in overleg doet Budgetbeheer Nederland dat voor u.